| Propuneri campionate | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ILL_BILL Giolgau The BOOZE KING
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 36 Localizare : Sfantu Gheorghe Joburi/Distractii : labicico Reputatie : 0 Puncte activitate : 225 Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Propuneri campionate Lun 17 Mar 2008 - 12:43 | |
| Asteptam propunerile voastre pt. campionate de jocuri | |
|
| |
DannYeL Amiral
Numarul mesajelor : 912 Varsta : 36 Localizare : Cluj-Napoca Joburi/Distractii : IT/- Reputatie : 0 Puncte activitate : 133 Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Re: Propuneri campionate Vin 21 Mar 2008 - 12:03 | |
| Deci, eu zic ca pentru campionatul ce urmeaza sa fie creat de Syca, sa extragem alte echipe, sau dak vreti raman echipele trase pentru cupa, acuma parerea mea ar fi sa ne obisnuim cu cat mai multe echipe, deci sa fie extrase altele, binenteles extrase de Syca, ca yo nu mai am biletele | |
|
| |
Aliexa Sergent
Numarul mesajelor : 109 Varsta : 32 Localizare : Saint George Reputatie : 0 Puncte activitate : 0 Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: Propuneri campionate Mier 2 Apr 2008 - 21:47 | |
| Vazand si afland ca nu este decat un campiont de fifa 2007 propun sa organizam inca un campionat in care grupele sa fie gata facute pt ca nu poti lua multe echipe cu stele la fel si cu "team chemistry" la fel si nu e convenabil ca de exemplu sa pice intr-o grupa Manchester City cu Manchester United , si la Manchester United sa fie si jucator bun... , propun ca grupele sa fie de 4,5 stele Grupa A dar cu "Team chemistry" nu mai mare de 88% si celelalte grupe sa fie de 4 stele . Propun ca Grupele sa fie : Grupa A 1 Barcelona 2 Manchester United 3 Liverpool Grupa B 1 Ath. de Bilbao 2 Arsenal 3 Lille Grupa C 1 Middlesbrough 2 Everton 3 Vilareal Grupa D 1 Lazio 2 As Roma 3 Bordeaux Grupa E 1 Sevilla 2 Real Zaragoza 3 Bolton Grupa F 1 Marseille 2 Osasuna 3 Manchester City Jucatori sa fie trasi la sort cum sau facut pana acuma , Propunere sa se numeasca "Fifa 2007 World Championship " inca o propunere , ca sa nu fie prea aglomerat acuma bagand si acest campionat daca se baga sa se faca un sondaj daca sa se bage (daca se baga) langa celelalte CUpa si Campionat.. , Regulile jocului , Intro grupa un jucator joaca cu fiecare jucator TUR , RETUR dupa care jucatorul cu cele mai multe puncte (daca sunt la egalitate dupa puncte atunci jucatorul cu cele mai multe goluri) din grupa A va juca cu Primu jucator din Grupa B tur si retur , Primu jucator din Grupa C va juca cu primu jucator din Grupa D tur si retur , Primu jucator din Grupa E va juca cu cel mai bun jucator din Grupa F tur si retur , dupa care cel care are cele mai multe punce sau cele mai multe goluri va intra in Finala , in finala sunt 3 jucatori care fiecare va juca cu ceilalti jucatori Tur si retur Regula jocului cam asa arata : Sper ca a fost o propunere buna si ca se va pune in aplicare Cel mai bun sa castige! | |
|
| |
Aliexa Sergent
Numarul mesajelor : 109 Varsta : 32 Localizare : Saint George Reputatie : 0 Puncte activitate : 0 Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: Propuneri campionate Mier 2 Apr 2008 - 21:55 | |
| Imi cer scuze pentru Romana mea:D , voiam sa zic "daca se va organiza acest campionat , sa se faca un sondaj daca sa se bage de curand sau dupa ce se termina un campionat sau o cupa , ca sa fie la alegerea membrilor" , si daca se va organiza de curand !!!!!! | |
|
| |
DannYeL Amiral
Numarul mesajelor : 912 Varsta : 36 Localizare : Cluj-Napoca Joburi/Distractii : IT/- Reputatie : 0 Puncte activitate : 133 Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Re: Propuneri campionate Dum 20 Apr 2008 - 23:15 | |
| ma fecior eu sunt de acord, dar dupa vacanta de pasti, si o sa te las pe tine sa organizezi, buna ideea, echipele sunt si tari si slabe...acuma na. om vedea | |
|
| |
Titi Sublocotenent
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 35 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : Fotbal Reputatie : 0 Puncte activitate : 24 Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Re: Propuneri campionate Lun 21 Apr 2008 - 15:04 | |
| Si eu sunt de acord dar numa dupa pasti!!!! Prea intram tare dupa pasti....cupa asta...cupa ce o organizeaza danny...campionatul si cupa cu liga 1 Burger...mno eu sunt de acord ca si asa n-am ce face dar sa vedem ce zice lumea | |
|
| |
Titi Sublocotenent
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 35 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : Fotbal Reputatie : 0 Puncte activitate : 24 Data de inscriere : 20/03/2008
| |
| |
DannYeL Amiral
| Subiect: Re: Propuneri campionate Lun 21 Apr 2008 - 21:50 | |
| mijto mijto, eu vreau sa fiu in cupa asta, deci sunt inscris de pe acuma nu ? | |
|
| |
Aliexa Sergent
| Subiect: Re: Propuneri campionate Sam 31 Mai 2008 - 19:40 | |
| Lasati propunerea care am dat-o atunci , propun alta , ca tot vreau sa fac si eu un campionat , "F.A. Premier League" (daca va puneti intrebarea de ce liga asta si nu de exemplu Spanish League , am ales asta pentru ca are mai multe echipe bune decat celelalte ligi). Sa fie 2 Grupe A , B a cate 5 echipe , iar regula jocului : in fiecare grupa se joaca tur - retur , dupa care se joaca (sferturile)locul 1 Grupa A cu locul 1 Grupa B Locul 2 Grupa A cu locul 2 Grupa B , Locul 3 Grupa A cu locul 3 Grupa B , locul 4 Grupa A cu locul 4 Grupa B , dupa care castigatorul locului 1 se va juca tur - retur cu castigatorul locului 2 si castigatorul locului 3 se va juca tur - retur cu castigatorul locului 4 (asta fiind semifinala) dupa care castigatorul dintre locul 1 cu 2 merge in finala cu castigatorul dintre locul 3 si 4 (tur - retur) . cam asa arata schema : Echipele sunt : Arsenal Bolton Chealsea Everton Liverpool Manchester City Manchester United Middlesbrough Newcastle Tottenham Grupele si echipele se trag la sort. Sper ca aceasta propunere sa fie BUNA si ca se va pune in aplicare | |
|
| |
DannYeL Amiral
| Subiect: Re: Propuneri campionate Sam 31 Mai 2008 - 20:41 | |
| Se accepta, iti dai seama ca echipele o sa se distrubuie prin tragere la sortzi ,sper ca ai web, dak nu faci rost. In rest nu am nik de obiectat, sper sa te ocupi de ea, salutare. | |
|
| |
Titi Sublocotenent
| Subiect: Re: Propuneri campionate Dum 15 Iun 2008 - 19:25 | |
| Ce m-am gandit eu....sa facem o cupa in campionatul league 1 si league 2 ,gen cupa romaniei.Meciurile vor fii prin tragere la sortz.Astept pareri. | |
|
| |
DannYeL Amiral
| Subiect: Re: Propuneri campionate Dum 15 Iun 2008 - 19:32 | |
| | |
|
| |
Titi Sublocotenent
| Subiect: Re: Propuneri campionate Sam 30 Aug 2008 - 15:10 | |
| M-AM GANDIT SA FACEM O CUPA EXACT CU ECHIPELE DIN UCL SI EXACT GRUPELE CARE SUNT. MA VOI OCUPA EU DE EA. | |
|
| |
Titi Sublocotenent
| Subiect: Re: Propuneri campionate Sam 30 Aug 2008 - 15:12 | |
| SI INCA O CUPA DAR ASTA NUMA DUPA CE SE VA JUCA TURUL I AL CUPEI UEFA SI SE VA EXTRAGE GRUPELE UEFA. LA FEL.....EXACT CA SI ACOLO. SI BINE-NTELES CA MA VOI OCUPA TOT EU DE EA. | |
|
| |
DannYeL Amiral
| Subiect: Re: Propuneri campionate Sam 30 Aug 2008 - 17:44 | |
| De acord...si knd o sa te ocupi de ea ? cand vii la cj ? | |
|
| |
Titi Sublocotenent
| Subiect: Re: Propuneri campionate Vin 5 Sept 2008 - 22:07 | |
| Clar ca atunci ma voi ocupa de ea....cand va incepe faculta | |
|
| |
Aliexa Sergent
| |
| |
Aliexa Sergent
| |
| |
DannYeL Amiral
| Subiect: Re: Propuneri campionate Mier 17 Sept 2008 - 20:06 | |
| Fa o schema jane ca ne-ai zapacit de tot | |
|
| |
Titi Sublocotenent
| Subiect: Re: Propuneri campionate Mier 17 Sept 2008 - 20:42 | |
| Copilasi.....eu sapt viitoare ma bag serios in treaba si voi face o cupa.....UCL.....si-apoi cupa din camp BEST LEAGUE Si peste 2 sapt cupa UEFA....deci sa fiti pe faza..... Am uitat sa precizez....sper sa ma lase DANNY sa fac aceste scuze Mah jane....imi dai voie sau nu??? | |
|
| |
Aliexa Sergent
| |
| |
Aliexa Sergent
| |
| |
Aliexa Sergent
| Subiect: Re: Propuneri campionate Mier 17 Sept 2008 - 22:43 | |
| Am uitat sa mai zic ca am dat un exemplu cu oameni putini dar daca sunt oameni destui se pot face 2 cupe diferite ca exemplu cupa romaniei si cupa frantei si de acolo primele 4 locuri se califica mai departe la Uefa sau alta cupa mai mare .... | |
|
| |
DannYeL Amiral
| Subiect: Re: Propuneri campionate Sam 20 Sept 2008 - 16:26 | |
| o sa fie...vedem la inceputul lui octombrie cand am si eu timp sa ma ocup de celelalte... | |
|
| |
Titi Sublocotenent
| Subiect: Re: Propuneri campionate Sam 4 Oct 2008 - 0:13 | |
| Vreau sa propun o cupa de fifa 09... La cati dintre voi va merge???? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri campionate | |
| |
|
| |
| Propuneri campionate | |
|