Universal World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Sfatu' meu : lama-ntre buci!

In jos 
AutorMesaj
ILL_BILL
Giolgau The BOOZE KING
Giolgau The BOOZE KING
ILL_BILL

masculin
Numarul mesajelor : 415
Varsta : 36
Localizare : Sfantu Gheorghe
Joburi/Distractii : labicico
Reputatie : 0
Puncte activitate : 225
Data de inscriere : 12/03/2008

Sfatu' meu : lama-ntre buci! Empty
MesajSubiect: Sfatu' meu : lama-ntre buci!   Sfatu' meu : lama-ntre buci! Icon_minitimeVin 24 Oct 2008 - 10:10

Eram intr-un an la mare, nu tocmai virgin, dar nici prea experimentat in arta "mestecaul in ciaun", cand o flegmata din Craiova (trecuta prin toate steagurile de bagabonti) ma roaga sa-i aranjez snurul de la slip, ca nu stie de ce nu-i sta bine intre buci. Probabil ca daca nu eram atins de 2 beri si smolit cu 2 tone de crema bronzanta m-as fi rosit la falci ca tata dupa 3 sute de Jack. M-am ridicat, insa, de pe sezlong, si cu mana tremuranda (si cu privirea atintita in Pro-TV-ul flegmatei) i-am tras snurul dintre buci...cu tot cu floci! A fost un contact dur cu realitatea, si aveam sa mai ciocnesc de aceeasi problema de cateva ori de-a lungul anilor. Dar am elucidat, macar, misterul : snurul nu statea bine intrat in cur din cauza flocilor (daca il roaga pe amicul vostru vreo plesnita sa-i aranjeze snurul in cur, ca nu-i sta bine, nu-l invidiati!).
Gaoazele din revista si din filmele de bulau, parca ar fi ale unei alte specii de muieri, aproape inexistente in viata de zi cu zi.
Ce m-a facut sa-mi aduc aminte de aceasta imagine de cosmar? O alta imagine, care mi-a taiat cheful de crapata pe 3 luni de-acum 'nainte!
Alergam dupa o "uter" de 5 stele de mai bine de 2 saptamani, iar ea nu se lasa sedusa de nici o culoare de imaginea falusului mele sculate prin blugi. Asa ca am trecut la faza a doua, si i-am spus ca i-as baga limba-n "uter" toata noaptea daca as avea ocazia (truc vechi, pe care vi-l recomand). Din momentul acela, femeia de lume buna a inceput sa-l priveasca pe limbistul de mine cu alti ochi...plini de dorinta de aventura si de limbi in crapata. Din una-n alta (la propriu) ajunsei intr-o dupa-amiaza in fata palatului femeii s-o iau la o tura catre - inevitabilul - meu pat. Nu s-a lasat impresionata nici de Cileo-ul meu grena, nici de apartamentul meu cu 2 camere in care am mintit-o ca stau singur, dar s-a lasat mai mult decat atinsa de boxerii mei negri in care zacea cu chef Gogu'...in urmatoarele 3 minute zburara sper fotoliu' carpele muierii (observatie : fara Cavalli cu capse si Gabana cu paiete a inceput sa-mi para cam descentrata) si in doi timpi fu in pozitia mama iedului, cu slipul atarnandu-i de piciorul drept. O ascultam cand chitaia dornica si-mi spunea ca e pozitia ei preferata, iar eu ma pregateam s-o ard pe una dintre cele mai dorite pizde din Craiova. Imi luai privirea de la chilotii ei ce fluturau ca un stindar in timp ce ea se aseza cat mai comod pe genunchi, si ma apropiai...Aaaaaaaaaaaaaa! (am zbierat cat am putut de tare, ce e drept numai in gand) cea mai oripilanta imagine "sexy" din cate mi-au fost date sa vad...gaozul transpirat si cu tendinte celulitice va jur ca l-as fi trecut cu vederea, dar flocii maro-blonduti mai desi decat iarba de pe scalpul unui Ciocoflender mi-au inmuiat madularul si mi-au rascolit stomacul. Pe langa imaginea asta, imaginea Grasei-Piftie (poveste lunga) care m-a rascolit ani de-a randul era pentru copii de tzatza. Daca ar fi fost o beanga oarecare probabil c-as fi trimis-o la ma-sa-n crapata, dupa ce i-as fi insurubat un 43 in gaoaza; dar gandul c-as putea ajunge rasul lumii bune prin oras mi-a dat putere sa cuplez pe la spate o...catea in adevaratul sens al cuvantului. Da, am fost zoofil! Dar fortat de imprejurari...
A trecut aproape o saptamana de atunci...mi-e scarba de "uter", si mai grav, nici pe laba nu pot s-o mai iau fara sa-mi aduc aminte vedeta care nu stie ce se face cu paru' din gaoaza.
Mi-aduc aminte cu placere de vremurile din copilarie, cand o luam la laba cu gandul la buci creole si gaoaze fine, la femei in pozitia mama iedului si la rozete rumene si...epilate. Trecura anii si ajunsei la concluzia ca laba nu mai e ce-a fost candva! Vinovate sunt pleosnitele parfumate cu Dior, cu manichiura facuta la London Style, freza la nea' Cotoi, epilate la crapata cu baretutza sau sageata interstelarului Picard - din Star Trek, dar care au uitat de pleata "intrabucifera"(cu efect de "rigla peste pula").

Olteanu' (caterinca.ro)
Sus In jos
https://universalworld.forumgratuit.ro

Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Universal World :: Free Time :: Povestiri Amnezice-
Mergi direct la: