Universal World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Femeia cu peruca

In jos 
AutorMesaj
ILL_BILL
Giolgau The BOOZE KING
Giolgau The BOOZE KING
ILL_BILL

masculin
Numarul mesajelor : 415
Varsta : 36
Localizare : Sfantu Gheorghe
Joburi/Distractii : labicico
Reputatie : 0
Puncte activitate : 225
Data de inscriere : 12/03/2008

Femeia cu peruca Empty
MesajSubiect: Femeia cu peruca   Femeia cu peruca Icon_minitimeVin 24 Oct 2008 - 10:15

Femeia cu peruca

Frumoaselor sau petardelor, dupa caz, trebuie sa va comunic ceva. Exista si barbati care dau limbi. Stiu ca e greu de crezut. Presupunand prin absurd ca o sa intalniti si voi unul … m-am gandit sa va dau niste sfaturi practice. Sau mai bine zis - niste chestii de bun simt pe care voi trebuie sa le respectati.

1. Pimul lucru este sapunul. Stiti voi, chestia aia alba, patrata care face spume in contact cu apa. E indicat (in ciuda sfaturilor primite de la mamele voastre) sa-l folositi. Si nu doar inainte de un futut ce s-ar putea lasa si cu limbi. Nu de alta dar stiti chestia aia cu tricoul de vara trecuta….
2. Parul pubian. Imi pare rau dar mai am o veste proasta pentru voi. Nu se mai poarta lung de vreo 2500 de ani. Nici in coc sau codite. Nu e la moda. Acu' se poarta tuns foarte scurt sau chiar ras. E si mai bine asa (folositi si mai putin sapun). Sa umbli cu guler de blana pe timpul verii si sa-ti plezneasca bikineii pe tine de cati floci ai indesat inauntru - pe cuvant, nu excita pe nimeni.
3. Curul. Ei bine, da, da … trebuie spalat si el. Asa ca dati cu sapun si pe acolo. Nu de alta dar orice miros de cacat va alunga limbile si poate ca ratati oportunitatea vietii voastre.
4. Nesimtirea. Asta tine nu de igiena ci de comportament. Limbile nu sunt un drept de care ati fost private pana in prezent. Nu cereti ca la piata "Vreau limbi… !"- ca va luati llama.

Am inceput cu sfaturile pentru ca am tot auzit in ultima vreme ca s-au inmultit cazurile in care femeile au incalcat regulile de mai sus. Oricum am auzit ca va fi o iarna calda…nu e cazul sa luati masuri de protectie. Nici nu va puteti inchipui cata caterinca se poate lega pe tema asta. "Ai vazut-o pe aia ce guler avea la pizda… A venit cu astrahanu' lu ma-sa… Poarta basca … A jupuit pisica… Ce gazon avea… etc". Nici nu va puteti inchipui cata llama isi poate lua femeia care se neglijeaza. Sau poate ca asta e scopul…

Haladitu (caterinca.ro)
Sus In jos
https://universalworld.forumgratuit.ro

Femeia cu peruca
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Femeia care baga

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Universal World :: Free Time :: Povestiri Amnezice-
Mergi direct la: