Nesimtire, dulce nesimtire...
Cine nu are mobil e fraier! " Chiar asa, bai nene, nu ai si tu 1 milion sa-ti cumperi un telefon si o cartela? Ca nu pot sa te gasesc cand vreau sa vorbesc cu tine. Tre' sa te sun acasa si nu am chef sa ma conversez cu ai tai. Uite te imprumut eu daca nu ai acum" - cred discutii din astea am avut cu totii inainte de a intra randul lumii, inainte de a deveni posesori de mobil.
Pentru fete, ( ca site-ul asta are o slabiciune pentru ele ) mobilu' este si "mai" necesar. Cum pot fi gasite de baieti, cum pot stabili intalniri, cum pot sa-si alunge plicitiseala din statia de autobuz daca nu stand de vorba minute'n sir la mobil?
Pana aici, totul e frumos si ar ramane frumos, daca toate convorbirile ar fi moca. Ei bine, nu sunt, chiar deloc. Si acum incepe marea tiganeala. Cine pe cine suna? Pai normal ca baietii tre' sa sune fetele. Cred ca sunatul fetei a devenit deja o traditie in Romania, asa cum este si plata biletului la cinema sau a primelor mese in oras. Da' sa ajungem si la ce m-a facut sa scriu aceste randuri.
Vineri seara, eram in Twice, cu peste... beri luat in gura, am sunat o fosta
domnisoara pe care o mai aveam, un pic, la inima. Era 2 noaptea. Ea imi inchide.
Eu - in gandul meu - o fi cu prietenul si nu poate sa vorbeasca. Punct si sari in beri. Sambata pe la 12 primesc BIP de la domnisoara cu pricina. O sun iar ea incepe: cum iti permiti sa ma suni la 2 noaptea, ca s-a suparat prietenul meu, ca sa nu mai faci chestia asta niciodata....etc....etc.
Pai sa moara Ciprian daca nu au pizdele tupeu !!!. Pai surioarelor, sa
va cumparati mobil si sa nu dati un telefon, am inteles ca asa e obiceiu',
sa va ardeti la "O" si sa faceti scandalu' de pe lume pentru 20 de centi, am
inteles - obiceiu' , sa nu dati un sms ca e 7 centi, am inteles, sa dati 20 de bip-uri din fata blocului ca sa coboare colega, am inteles....DAR, sa aveti tupeul sa dati BIP sa faceti scandal pe banii nostri, NU VA E RUSINE????
LA PUSCARIE BAGABOANTELOR !!!!! Aveti bunul simt si rupeti-va de la
guritele alea hulpave 1 parai daca tot vreti sa facei pe cineva de
cacat. Aveti un pic de demnitate.
Haladitu (caterinca.ro)
PS " Am cunoscut doar doua tipe care sunau si nu dadeau bip. Tot
respectul pentru ele."