Cacatu' de pe WC
Am intalnit cred toti genul de fata aranjata, cocheta, care miroase frumos si are hainute scumpisoare si curatele. Unii am futut-o, altii nu, dar dupa ea am umblat toti macar o data.
Asa ma bagam si eu in seama cu o fata ramasa singura acasa de vreo doua zile, si m-am descurcat pana la urma de-am urcat la ea.
Am intrat in sufragerie frumos, curat, TV color, nu tu Rapirea pe perete, un pupic, ca baietii, ma simteam bine.
Gospodar cum ma mai dadeam in prima zi la pizde-acasa ii repar ceva, si ma duc si eu sa spal miinile, sa nu pun mana murdara pe tatza.
Dau eu drumul la apa, si nu stiu cum fac de-mi cade ochiu in veceu, unde sa moara Ciprian de nu era un strat de cacat de juma de cm. grosime.
Ma uit cu groaza in cada, unde vad dare de jeg mai nasoale ca alea pe care le lasam dupa ce munceam o zi la zugraveala.
Ma uit in sus si pe sarma vad tanga d-aia micii si scumpi la uscat. Prin baie-am mai ginit oarece cosmetice scumpisoare.
Am futut la madmoazela, am verificat si mirosul dintre buze care-avea gustul bun, dar tot raman cu o-ntrebare: de ce nu cureti fa veceul dupa ce te caci?
TaTa (caterinca.ro)