Universal World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

flegmata de 5 stele

In jos 
AutorMesaj
ILL_BILL
Giolgau The BOOZE KING
Giolgau The BOOZE KING
ILL_BILL

masculin
Numarul mesajelor : 415
Varsta : 36
Localizare : Sfantu Gheorghe
Joburi/Distractii : labicico
Reputatie : 0
Puncte activitate : 225
Data de inscriere : 12/03/2008

flegmata de 5 stele Empty
MesajSubiect: flegmata de 5 stele   flegmata de 5 stele Icon_minitimeVin 24 Oct 2008 - 10:30

O flegmata de 5 stele

Bagabontu' indragostit...aoleo! cea mai dureroasa imagine! din vulgaru' paruitor de curve si clentzistu' grupului, ajunge brusc cizelatu' din "uter", cu limbaj imaculat de-ti provoaca sila. Asa s-a intamplat cu un tovaras de-al meu acu' vreo 4-5 ani, dupa ce a cunoscut o flegmata de 5 stele. De ce de 5 stele? Rabdare!
Ne innebunise deja cu povestiri despre femela lui, si ajunsese stresul grupului. Asa ca i-am propus sa ne aduca o poza cu femeia s-o vedem si noi pe-aia de-i taiase chefu' de curve.
Intr-o dimineata coboram dintr-un taxiu care putzea a ceapa, cand m-a oprit gagiu cu poza intre ghearele lui ingalbenite de moharca. "Uite-o "nuci" pe gagica-mea, ce zici de ea?"..."uter" buna, n-am ce zice, zambitoare nevoie mare, da' in poza cu...unu'. "Cine e, pral, tamponatu' de langa ea?" il intreb aprinzandu-mi o gareta la poarta liceului. "Pa' e vecinu-so" imi raspunde asta, afisand o moaca de cretin..."da' de ce ma intrebi?".Ma fratilor, oi avea eu mintea perversa, da' spuneti-mi voi cocluzia care o trageti cand aveti in fata ochilor urmatoarea imagine :
"Femeia omului stand pe pat, intr-o fusta scurta - sifonata - cu bluza descheiata si cu freza "vantu' schimbarii"...langa ea, un orc rosu-n obraji, ca maimuta-n gaoaza, care o tine in brate; in spate patu' ravasit si plapuma jumate' pe jos."
Mai trag o speranta ca este o poza veche si-l intreb cand a fost facuta. "Acu' vreo 2-3 zile, de fratele lu' ala din poza" vine raspunsu' ca iarna peste omu' sarac. Ii returnez poza si-i dau un sfat prietenesc : "N-o mai arata la nimeni!"
Outro :
O flegmata ramane doar o flegmata daca nu stie sa te joace!
Cand incepe sa te mascareasca si tu ii permiti, incepe sa primeasca stele, pe post de grade. Cu cat te mascareste mai rau, cu atat mai multe stele. Dar cand iti arata o poza cu ea inselandu-te iar tu te uiti la ea ca neonu' la trotuar, atunci fatuca primeste din start 5 stele, iar tu o oala cu flegme de la tovarasi! Marsi, Rex!

Olteanu' (caterinca.ro)
Sus In jos
https://universalworld.forumgratuit.ro

flegmata de 5 stele
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Universal World :: Free Time :: Povestiri Amnezice-
Mergi direct la: