Fututul la romance...sau ce au invatat tovarasele in epoca de aur
Iubitelor, recunosc sincer ca nu am prins prea multi ani de comunism......insa mi-au spus si mie baietii mai mari ca nu-ti prea ardea de futut cand se stingea lumina la 8 seara si in izmenele conjugale aveai doar la vreo 15 grade. In plus, o femeie in pufoaica, cu trei perechi de pantaloni si batic cu caciula pe sub casca de sudor nu cred ca putea concura cu vreo Pamela americanca.
Ce au inteles romancele? Fututul e interzis! Fututul e rau, e cih! Si a mai fost si laba de doctrina cu "familia caramida de la baza societatii", dublata de un pic de pilda crestina promovata de prea-sfintii colonei din bisericile patriei. Si iar ma intreb ce au inteles romancele? Pai, futul e si rusinos si ca e gresit sa te bucuri de un orgasm si ca doar curvele se cuplez asa fara juraminte de casatorie in cap. Au trecut anii si "bunele invataturi" au fost raspandite din mama in fica - din gura in gura. Si ca la orice "telefon fara fir" ce a plecat dintr-un capat a ajuns la capatul opus.... altceva. Ce? Pai sa va zic tot eu. Frumoasele descendente stiu ca fututul la prima intalnire e rusinos si interzis.
Da' nimeni nu a zis nimic de suptu' falusului. A zis cineva ceva? Nu! Atunci e la liber !? Uraaa, pe ele fetelor! Si aici nu inteleg eu ce e in capul femeii contemporane. Ce vor sa demonstreze? Ca sunt cuminti? Ca se pastreaza pentru casatorie? Ca le place muia? Ca nu sunt epilate decat pana la jumatea pulpei? Sau poate ce nu suntem destul de buni pentru un futut?
Haladitu (caterinca.ro)