Syca Căpitan
Numarul mesajelor : 544 Varsta : 38 Localizare : Sfantu Gheorghe Reputatie : 0 Puncte activitate : 10 Data de inscriere : 17/03/2008
| Subiect: Program Etape Lun 9 Mar 2009 - 22:13 | |
| - Programul Etapelor TUR - RETUR -
Etapa 01 - 08 ill_bill (Alemannia Aachen) - Valy91 (Watford) Eu_guta (Sheffield Utd.) - Loby_Yonutz (Messina) Sobo (AEK Atena) - Syca (Ascoli) Krixtalix (E.Cottbus) - Coop (Derby County)
Etapa 02 - 09 Loby_Yonutz (Messina) - Sobo (AEK Atena) Valy91 (Watford) - Eu_guta (Sheffield Utd.) Coop (Derby County) - ill_bill (Alemannia Aachen) Syca (Ascoli) - Krixtalix (E.Cottbus)
Etapa 03 - 10 Eu_guta (Sheffield Utd.) - ill_bill (Alemannia Aachen) Sobo (AEK Atena) - Valy91 (Watford) Krixtalix (E.Cottbus) - Loby_Yonutz (Messina) Syca (Ascoli) - Coop (Derby County)
Etapele de mai sus se disputa pana Duminica 15.03.2009 ora 20, ce este postat dupa aceasta ora nu iau in considerare
Etapa 04 - 11 Valy91 (Watford) - Krixtalix (E.Cottbus) ill_bill (Alemannia Aachen) - Sobo (AEK Atena) Loby_Yonutz (Messina) - Syca (Ascoli) Titi (Twente) - Eu_guta (Sheffield Utd.)
Etapa 05 - 12 Krixtalix (E.Cottbus) - ill_bill (Alemannia Aachen) Sobo (AEK Atena) - Eu_guta (Sheffield Utd.) Loby_Yonutz (Messina) - Titi (Twente) Syca (Ascoli) - Valy91 (Watford)
Etapa 06 - 13 Valy91 (Watford) - Loby_Yonutz (Messina) ill_bill (Alemannia Aachen) - Syca (Ascoli) Eu_guta (Sheffield Utd.) - Krixtalix (E.Cottbus) Titi (Twente) - Sobo (AEK Atena)
Etapa 07 - 14 Krixtalix (E.Cottbus) - Sobo (AEK Atena) Valy91 (Watford) - Titi (Twente) Syca (Ascoli) - Eu_guta (Sheffield Utd.) Loby_Yonutz (Messina) - ill_bill (Alemannia Aachen)
Etapele de mai sus se disputa pana Duminica 22.03.2009 ora 20, ce este postat dupa aceasta ora nu iau in considerare
| |
|